O Podjetju

LIP Pohištvo d.o.o. je podjetje, ki proizvaja pohištvo iz masivnega lesa različnih drevesnih vrst za opremo bivalnih in poslovnih prostorov. Podjetje nadaljuje bogato tradicijo podjetja LIP BLED d.o.o., katero nam je zaupalo izdelavo masivnega pohištva pod svojo blagovno znamko lipbled.

Več o nas

V LIP Pohištvu nas je trenutno zaposlenih 23, smo mlad kolektiv, polni idej, z jasno razvojno in poslovno strategijo. Pohištvo prodajamo doma in v tujini, svoj ugled pa si zagotavljamo s poslovno korektnostjo in zanesljivostjo.

Naš moto je vaše zadovoljstvo, zato želimo izpolniti vsako vašo željo.

Naši standardni izdelki so izdelani izključno iz masivnega lesa, katere odlikuje kvaliteta vgrajenih materialov in izdelave. Za površinsko obdelavo uporabljamo okolju in zdravju prijazno površinsko obdelavo (vodni laki in olja). Krtačenje masivnemu lesu poudari rustikalen videz.

Naši izdelki so opremljeni z visoko kvalitetnim kovinskim okovjem priznanih proizvajalcev, ki pri omarah in posteljah omogoča hitro in večkratno sestavo, ki se odlično obnese v primeru selitev. Ostali izdelki so sestavljeni v tovarni. Vodila predalov in odmične spone omar so opremljena s sistemom »mehkega« zapiranja, proizvajalec pa zanje zagotavlja doživljenjsko garancijo.

Les je dar narave. Trudimo se oplemenititi njegovo lepoto in toplino ter jo vključiti v svoje izdelke. Je zdravju prijazen material, ki oplemeniti bivalno okolje ter prijetno vpliva na vaše počutje.

Osebna izkaznica

Popolno ime: LIP Pohištvo, proizvodnja in trgovina Bohinj d.o.o.
Kratko ime: LIP Pohištvo d.o.o.
Naslov: Ulica Tomaža Godca 5 4264 Bohinjska Bistrica
Občina: Bohinj
Matična številka: 3598551000
Davčna številka: SI99134934
Transakcijski račun: IBAN SI56 0313 9100 0384 312 (T) SKB banka d.d. Ljubljana
Vrsta lastnine: zasebna lastnina
Direktor: Ravnik Niko
Število zaposlenih: 23

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri